Over ons

Meer dan 1000 vennoten en een team coördinatoren vormen samen WERKERS in AANNEMING

Ons

Verhaal

Voor u zijn we als geregistreerd aannemer in de eerste plaats een betrouwbare en performante partner voor het uitvoeren van diverse werken. Vanuit onze agrarische achtergrond staan we met WERKERS sterk in natuur- en groenbeheer maar ook in landschapswerken en -onderhoud.

De vennoten van WERKERS in AANNEMING zijn land- en tuinbouwers die hun ervaring, stielkennis en machines inzetten om de aannemingsopdrachten uit te voeren.

Door te kiezen voor WERKERS steunt u de lokale landbouwers. Zij kunnen hun activiteit verbreden, meer inkomen genereren en beter hun eigen investeringen valoriseren. Uw werken laten uitvoeren door plaatselijke ondernemers creëert ook een groter draagvlak bij omwonenden. Wanneer buurtbewoners weten dat lokale ondernemers er ook beter van worden, groeit meestal ook het begrip.

“Duurzame samenwerkingsverbanden, met een meerwaarde voor zowel onze vennoten als onze klanten, daar staat Werkers in Aanneming voor.”

Jesse Reweghs Adjunct directeur

Ontmoet

Ons powerteam

Voor u is er altijd één uniek aanspreekpunt: de coördinator van WERKERS in AANNEMING. Zij of hij behartigt uw project van start tot einde en is van alles op de hoogte.

Voor de afwerking van de administratie zorgt dan weer onze backoffice. Zij sturen u na afloop een factuur en betalen de uitvoerders voor het geleverde werk.

Ben Kusters

Directeur

Jesse Reweghs

Adjunct directeur

Mathias D’hooghe

Coördinator

Maxim bries

Coördinator

Tim Deconinck

Coördinator

Luc Goyens

Coördinator

Marco Ringoet

Coördinator

Robin Bogemans

Coördinator

Rik Vercauteren

IT ondersteuning

Marlies Claes

Coördinator backoffice

Geert Mertens

Backoffice medewerker

Elien De Wilde

Backoffice medewerker
Heb je vragen of wil je komen solliciteren bij ons?
Dan kan je ons altijd contacteren!