Winterdienst

Het weer 24/7 opvolgen en indien nodig uitrukken om zout te strooien en of sneeuw te ruimen om uw veiligheid te garanderen, daarin zit de kracht van WERKERS voor de winterdienst.
Wanneer het land op een doordeweekse winterochtend plots onder een wit sneeuwtapijt ontwaakt, staat de telefoon bij ons gegarandeerd roodgloeiend. Al wie geen voorbereidingen trof, zit dan plots met de handen in het haar. En dat is jammer, want het kan anders. Dat bewijzen wij bij WERKERS in aanneming al vele winters.

Waarom kiezen voor

Werkers

Werkers onderscheidt zich van andere bedrijven door een zeer persoonlijke aanpak. Dank zij onze jarenlange ervaring met winterdienst zijn wij vertrouwd met een heel gamma producten gaande van zout, pekel, grind tot kaliumacetaat om sneeuw en ijzel te bestrijden.

Onze troeven
  • Lokale uitvoerders
  • Eén aanspreekpunt
  • 24/7 permanentie
  • Wij volgen voor u het weer

Winterdienst

voor besturen

Heel wat gemeentes en diverse openbare besturen doen een beroep op WERKERS om het openbaar terrein veilig berijdbaar te houden gedurende de wintermaanden.  We sturen onze vennoten op pad met het juiste materiaal om wegen en fietspaden sneeuw- en ijsvrij te maken door te ruimen en/of te strooien.

“Wij verzorgen gedurende heel de winter een 24/7 permanentie.”

Tim Deconinck Coördinator winterdienst

Winterdienst

voor bedrijven

Ook heel veel bedrijven werken samen met WERKERS om hun parkings en toegangswegen sneeuw- en ijsvrij te houden. Op die manier kunnen klanten, leveranciers en medewerkers veilig en ongehinderd binnen geraken.

  • Eigen uitvoerders
  • Eigen materieel
  • Eigen stock zout

Winterdienst

op de luchthaven

Zelfs onze nationale luchthaven te Zaventem Brussels Airport doet een beroep op WERKERS voor de winterdienst. Dat u ook in de winter veilig en ongestoord kan opstijgen of landen is mee te danken aan de vennoten van WERKERS.

Samenwerken kan op verschillende manieren. We kunnen u ondersteunen met extra materieel of de volledige winterdienst overnemen. Daarom is elke overeenkomst maatwerk die tot stand komt na een overleg en plaatsbezoek.

Onze

Referenties